Söker nya hem

Här visas marsvin som letar efter nya hem. Är du intresserad fyller du i formuläret längst ner på sidan.

punkter

 

 glamour1

Saphira's Glamour Girl
Hona 
Född 2022-06-17

Fantastiskt trevlig och snäll hona! Har precis fått sin första kull och är en superduktig mamma. Leveransklar först när bebisarna är avvanda och hon har återhämtat sig, ca i mitten på juni. 

500 kr

Poe.Grace

Saphira's Poe & Saphira's Undercover Holygrace
Honor
1,5 år, respektive 2,5 år

Dotter och mor som fungerar väldigt väl tillsammans. Båda är nyfikna och ganska framåt, kommer trivas allra bäst i en stor och rymlig bur. Flyttar endast tillsammans. Saphira's Eleonora kan flytta med dem om man vill ha en trio.

1000 kr för båda

 P1033943

Saphira's Eleonora
Hona 
Född 2022-09-28

Söt och sprallig tjej! Kan flytta med en hona härifrån om kompis/kompisar inte redan finns i det nya hemmet.

500 kr

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 160x80 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 50% av marsvinets kostnad som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!