Söker nya hem

 

Intresserad av marsvinsungar från vinterns kommande kullar? Fyll i formuläret längst ner på sidan!


punkter

Åslög3 ÅSLÖG
Josefinas Åslög Drakdräpare

Ras: Nonself
Färg: Beige tan
Kön: Hona
Född: 2022-10-17

Åslög är en bestämd hona som ska paras ihop med rätt individer för att fungera optimalt. Hon bor just nu i en grupp tillsammans med en kastrat och det passar henne perfekt.

Ej till avel.
   
PXL_20240114_081054186.MP

OKIYA
Saphira's Okiya

Ras: Nonself
Färg: Chocolate otter (med en extra creamfläck)
Kön: Hona
Född: 2024-01-13

Okiya är en glad och pigg marsvinsbebis som har hanterats dagligen sedan födseln. Flyttar gärna till ett befintligt honpar/flock med trygga vuxna som hon kan fortsätta lära sig av.

Okiya har grå starr på ett öga, vilket medför att hon endast ser på det andra ögat. Detta påverkar inte hennes dagliga liv (som är full fart och bus & lek) och ögonveterinären lät oss veta att hon kan leva ett gott liv ändå. Jag berättar mer vid intresse för henne!

Ej till avel. 

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 160x80 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 50% av marsvinets kostnad som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!