Söker nya hem

Här visas marsvin som letar efter nya hem. Är du intresserad fyller du i formuläret längst ner på sidan.

punkter

20220720_141303

Define Hot Chilli

Född: 2019-02-28
Ras & färg: Self lemon

Saphira's Happy Handsome

Född: 2022-06-17
Ras & färg: Eng crested black

Om killarna:
Det här paret består av den vuxna, trygga marsvinshanen Chilli och hans nya lilla beskyddare, bebisen Happy. Dessa två tillsammans ser ut att vara en ypperlig match - Chilli är nyfiken, framåt och social - hänger alltid på burkanten och försöker charma sig till något gott och Happy, som fortfarande är lite osäker, får mycket draghjälp av honom. 

Chilli är försäkrad i Agria (kostar ca 45 kr i månaden), det nya hemmet kan överta försäkringen för att slippa karenstiden som följer vid nyteckning av försäkring.

För att trivas riktigt bra tillsammans både nu och senare när de båda är och vuxna, behöver de en stor bur med gott om utrymme åt spralliga ben och spännande och berikande burinredning. Här finns många större gallerburar - annars rekommenderar jag eget bygge av t.ex. Ikeas bokhylla BILLY.   

1000 kr tillsammans

Leveransklara!

 20220727_152347

Kasatka's Jumbie

Född: 2022-03-01
Ras & färg: Eng crested black fox

Saphira's King Edward

Född: 2022-06-17
Ras & färg: Nonself zobel fox

Om killarna:
Det här paret består av två unga hanar. Jumbie, som är äldst, utvecklas och växer fortfarande i allra högsta grad och har precis börjat visa framfötterna lite mer. Båda två är ena riktiga myskillar som verkligen inte har något emot att bli klappade i en varm filt eller en myspåse! De passar dig som vill ge killarna mycket tid, tålamod och omsorg - med dessa ingredienser har de alla förutsättningar för att bli två stabila och sociala killar. 

För att trivas riktigt bra tillsammans både nu och senare när de är större och vuxna, behöver de en stor bur med gott om utrymme åt spralliga ben och spännande och berikande burinredning. Här finns många större gallerburar - annars rekommenderar jag eget bygge av t.ex. Ikeas bokhylla BILLY.   

1000 kr tillsammans / RESERVERADE!

Leveransklara!

Köpvillkor
Jag månar om att hitta rätt och riktigt bra hem åt de marsvin jag säljer. Det är viktigt att du som köpare samtycker till köpvillkoren samt känner dig informerad om vad som gäller vid ett marsvinköp. Läs igenom mina köpvillkor här.

Cotopaxi
saphiras2
Godkänd och registrerad uppfödare i Svenska marsvinsföreningen

Första kontakten
Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och berätta lite om dina marsvinsplaner och vad just du kan erbjuda för hem. Informationen gör att jag kan hjälpa dig med råd och även får en känsla av vem du är och om du kan passa som köpare till mina marsvin.

- Hem som kan erbjuda bur om 160x80 cm eller större prioriteras.
- Hem som söker hona till befintlig flock i stor bur prioriteras.

Du behöver inte ha haft marsvin tidigare, men då bör det framgå att du är väl påläst om vad marsvin är för slags djur och hur de bäst ska hållas och skötas.

Reservera marsvin
När vi diskuterat igenom dina marsvinsplaner och allt känns bra för oss båda går det att reservera marsvin. Det görs genom att du swishar eller överför 100 kr/marsvin som dras från köpesumman. Det går inte att reservera ofödda bebisar. Reservationen är menat som en försäkran för oss båda; för min del att det finns ett seriöst och bra hem som väntar på marsvinet och för din del att marsvinet hålls till dig och inte säljs till någon annan. Om köparen ångrar sig eller slutar höra av sig/slutar svara på mina meddelanden upphör reservationen och pengarna återbetalas ej.

Om vi inte redan har diskuterat avhämtning och/eller leverans börjar vi i samband med detta steg även att planera för detta.

Avhämtning och leverans
Marsvinen hämtas hos oss i Häljarp (söder om Landskrona). Jag kan även ta med marsvinen när jag åker iväg på utställning. Bor du inom Skåne är jag behjälplig med leverans mot körersättning - om jag inte har ärenden i trakten, då behöver jag givetvis inte få någon ersättning. Jag försöker alltid göra mitt bästa för att det ska bli så bra och smidigt för både mina djur och köpare.

Skicka en intresseanmälan!

Lämna en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan. Frågorna är till för att jag ska kunna bilda mig en första uppfattning av dig/er. Är det något du/ni undrar om marsvin, dess skötsel eller annat är det bara att fråga på!